Werkwijze

Werkwijze

Apotheek Boehmer is een apotheek met hoge kwalitatieve normen. Wij zijn sinds 2004 gecertificeerd volgens ISO 9001.

De apotheek is in 1979 gevestigd door Guusta Huizer-Boehmer. Apotheek Boehmer timmert sinds haar opening aan de weg in Farmaceutisch Nederland.

Zo won zij diverse prijzen en heeft nominaties op haar naam staan op het gebied van de farmaceutische dienstverlening en de kwaliteit daarvan.
Het hele team is daar erg trots op.

Medicatiebewaking

Alle recepten worden bij ons met de computer verwerkt. Hiermee wordt uw medicatie bewaakt. Dat wil zeggen dat gecontroleerd wordt of u het voorgeschreven medicijn wel kunt gebruiken met die middelen die u (misschien van een andere arts) gebruikt. Als u aan ons doorgeeft dat u niet tegen bepaalde middelen kunt, of dat u aan een bepaalde ziekte of kwaal lijdt, kunnen wij ook controleren of uw medicijn wat dat betreft problemen geeft. Sommige geneesmiddelen kunnen invloed hebben op uw sportprestaties. Wilt u dat wij uw medicijngebruik hierop bewaken, laat het ons weten!

Wij kunnen ook bewaking toepassen op de vrij verkrijgbare geneesmiddelen, wilt u dit dan aangeven?

Eerste uitgifte

Als u een geneesmiddel voor het eerst voorgeschreven krijgt, geeft onze computer dat aan. Wij zullen dan extra informatie aan u geven over het gebruik, de werking en de bijwerkingen van het middel.

Geneesmiddelen zonder recept

Hoe langer hoe meer geneesmiddelen zijn zonder recept te verkrijgen. Echter, lang niet alle vrij te verkrijgen geneesmiddelen zijn volledig veilig in combinatie met andere middelen of met bepaalde kwalen. Wij adviseren u graag hierover. Alleen verstandig medicijngebruik is goed voor uw gezondheid!

Privacy

Advies in de apotheek. Speciaal voor uw privacy hebben wij een aparte spreekruimte. Hier kunnen we in alle rust zaken doorspreken of een stukje extra uitleg geven. Ook als u zich ongemakkelijk voelt om persoonlijke zaken aan de balie te bespreken kunt u altijd vragen naar de spreekruimte.

Betaalservice

Het meest praktische voor u en voor ons is om de verrekening rechtstreeks via uw verzekeringsmaatschappij te laten lopen met een speciaal daarvoor bestemd pasje of inschrijfformulier.

Schoonheidsprodukten van Vichy

De schoonheidsprodukten van Vichy zijn hypoallergeen. Dus ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. Wist u dat de prijs helemaal niet zo hoog is? Vraagt u eens een monstertje als u toch bij ons bent.

Is dat alles?

Nee. Wij kunnen nog veel meer voor u doen. Denkt u aan het maken van een reisdocument voor geneesmiddelen als u naar het buitenland gaat, advies over homeopathie en alternatieve geneesmiddelen, advies over inentingen bij verre reizen, het apart bestellen van middelen die wij niet op voorraad hebben, het uitlenen van instructieve klappers en video's over ziekten als astma en diabetes, maar ook over zwangerschap, het verstrekken van en het geven van informatie over allerlei hulpmiddelen en incontinentiemateriaal en bloedsuikermeters, enz. Als u wilt weten of wij ook u kunnen helpen, kunt u het beste gewoon even aan de balie vragen of ons opbellen. Ook kunt u e-mailen naar info@boehmer.nl

Kwaliteit

Wij doen ons best om ons werk zo goed mogelijk te doen en proberen steeds verbeteringen aan te brengen in onze manier van werken. Daartoe hebben wij een kwaliteitsplan opgesteld, aan de hand waarvan wij de te verbeteren punten ook zullen gaan uitvoeren.

Klachten?

Bij het kwaliteitsplan hoort ook het registreren van klachten en complimenten. Dus schroomt u alstublieft niet om uw klachten aan ons mee te delen. Overigens goede berichten zijn ook altijd welkom.

Stuur uw e-mail naar info@boehmer.nl